Digitaaliset luvat

Asukaspysäköinnin, vuosikorttien, kuukausikorttien, viikkokorttien, pitkäaikaiskorttien, vammaisen pysäköintilupien jne. hallinnoiminen voi olla sekä aikaa vievää että monimutkaista.

Asukkailla, yrittäjillä, yrityksillä ja organisaatioilla on erilaisia tarpeita, jotka vaativat erityisiä edellytyksiä ja ratkaisuja.

Nyt on kuitenkin olemassa yksinkertaisempi ja sujuvampikin tapa lupien hallinnoimiseen. Voit vähentää pysäköintilupien hallinnoimista ePARK-järjestelmällä tarjoamalla pysäköijille mahdollisuuden käyttää ePARKia.

ePARK tarjoaa erilaisia elektronisia lupia. Vastuuhenkilö voi hallinnoida lupia tai ne voivat olla vapaasti asianomaisten ostettavissa. Laskutamme asiakasta ja maksamme sen jälkeen maksut kuukausittain pysäköinnin omistajalle.

Back office -järjestelmän kautta pysäköinnin omistaja saa täyden näkymän ja hallinnoinnin kaikkiin lupiin.

Vierailijaluvat

Vierailijat voivat itse hoitaa pysäköinnin ePARKilla ja ostaa vierailijalupia sovelluksen kautta suoraan matkapuhelimeen.

Vastaanottovirkailijapalvelu

Vastaanottovirkailijapalvelulla vierailijat, asiakkaat ja henkilökunta voivat hoitaa pysäköintiasiansa helposti itse. Vastaanottovirkailijalla on pääsy back office -järjestelmään, jonka avulla on helppo käsitellä, hallinnoida & jakaa pysäköintilupia sekä saada hyvän yleiskuvan pysäköinneistä.

Henkilökuntalupa

Joillakin työnantajilla & yrityksillä on maksullinen pysäköinti, mutta ilmainen pysäköinti henkilöstölleen, joillakin taas henkilökunnan pysäköinti on maksullista, mutta vierailijoille on eri hinnat. Pysäköivätkö työntekijäsi ilmaiseksi, mutta maksavat moottorinlämmittimestä? Meillä on ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne.

ePARKin digitaalisilla henkilökuntaluvilla henkilökuntasi voi ostaa ja hallinnoida pysäköintilupiaan helposti itse. Järjestelmä on suunniteltu siten, että vain toimivaltuudet omaava henkilökunta voi ostaa näitä lupia.

Asukaspysäköinti

ePARKin asukaspysäköinnillä asukkaat ostava ja hallinnoivat lupiaan itse. Järjestelmä on suunniteltu siten, että ainoastaan toimivaltuudet omaavat asukkaat voivat ostaa lupia.

Pitkäaikainen pysäköinti

Päivä-, kuukausi-, vuosikortti tai erityiset pitkäaikaisluvat. Helpota toimivaltaisten pysäköijien pitkäaikaislupien ostamista ja hallinnoimista. He voivat osta lupansa kätevästi suoraan ePARK-sovelluksessa.

Ota yhteyttä

  Nimi

  Yritys/Organisaatio

  Sähköposti

  Puhelin

  Aihe

  Viesti

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]