Lyhytaikainen pysäköinti

Moni tunnistaa tilanteen, kun saapuu pysäköintialueelle 10 minuuttia ennen sovittua tapaamista. Kiirehdit automaatille, joka vie aikansa, ja ryntäät takaisin autolle pysäköintilapun kanssa. Kokous pitkittyy ja stressi kasvaa. Kun lopulta saavut autolle, on tuulilasissa pysäköintisakko.

Haluatko välttää stressin, säästää aikaa ja rahaa? Aloita ePARKin käyttö.

Lataa ilmainen ePARK-sovellus, jolla voit helposti checkata sisään ja ulos (maksat vain pysäköintiin käytetystä ajasta), ja pysäköinti maksaa saman verran kuin automaatissa.

Voit ostaa pysäköintilupia etukäteen ja pidentää pysäköintiaikaa helposti sovelluksella. Pysäköinnin tulee olla helppoa.

Hyviä uutisia pysäköinnin hoitajille

Omistatko tai hallinnoitko lyhytyaikaispysäköintiä? Haluatko kontrolloida sujuvammin ja paremmin sitä, ketkä maksavat pysäköintinsä ja ketkä eivät? ePARKilla tarjoat pysäköijillesi helpon ja turvallisen tavan maksaa pysäköinnistä älypuhelimella.

Järjestelmä ei ainoastaan mahdollista auton omistajille pysäköinnin maksamista ja pysäköintiajan pidentämistä etänä, vaan tarjoaa myös sinulle järjestelmänvalvojana paremman kontrollin pysäköintipaikoistasi.

carpark

ePARKin edut

 • Alhaisemmat kustannukset

 • Helppo maksuratkaisu pysäköijillesi – myös etänä
 • Parempi maksujärjestelmän käytettävyys
 • Vähemmän hallintoa ja ylläpitoa, kuten kolikoiden tyhjentämistä ja kuittirullien täyttämistä
 • Nopeampi ja parempi valvonta ja sakkojen käsittely
 • Nykyaikainen ja ammattimainen vaikutelma pysäköintialueella

Ota yhteyttä jo tänään.

Ota yhteyttä

  Nimi

  Yritys/Organisaatio

  Sähköposti

  Puhelin

  Aihe

  Viesti

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]