Helpotamme arkea kaupungissasi

On tärkeää, että kunnat pystyvät osoittamaan asukkailleen olevansa jatkuvasti kehittyviä ja tarjoamaan uutta, modernia ja helppokäyttöistä tekniikkaa. Sitähän asukkaat tosiasiassa vaativat ja odottavatkin. Eikä vähiten silloin, kun on kyse pysäköinnistä.

Pysäköimisen tulee olla helppoa. ePARK tarjoaa suuren valikoiman pysäköintituotteita ja -palveluita helpottamaan niin pysäköinnin omistajien, hoitajien kuin pysäköintiasiakkaidenkin arkea.

ePARKin edut

 • Helppo käyttää
 • Check in & out
 • Osta parkkiaikaa etänä
 • Pidennä parkkiaikaasi helposti etänä
 • Ei ylimääräisiä kustannuksia tai maksuja pysäköijille
 • Seuraa pysäköintikuittejasi. Voit valita, että kuitit lähetetään sinulle sähköpostilla

Mitä voimme tarjota

Haluamme tarjota kunnille turvallisen ja helpon vaihtoehdon, kun on kyse digitaalisista pysäköintiratkaisuista ja -järjestelmistä. Tiedämme, että pysäköiminen voi olla sekä monimutkaista että aikaa vievää. Siksi haluammekin olla apuna alusta loppuun. Järjestelmämme on helppo integroida ja ottaa käyttöön. Tämä tarkoittaa, että olemme nopeasti toimintavalmiudessa ja voimme alkaa tarjoamaan palveluitamme nopeasti. Autamme lisäksi tarjoamalla teknistä tukea, ja voimme myös konsultoida kaikissa pysäköintiin liittyvissä asioissa. Uskomme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja liikesuhteisiin, joissa asiakkaan tarpeet ohjaavat työskentelyä.

Soita 094-24 50 600, niin autamme.

Ota yhteyttä

  Nimi

  Sähköposti

  Aihe

  Viesti

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]